Reviews

★★★★★

“I have been to many salons but Nathalie incorporates both professionalism and hospitality . She listens very carefully to your personal wishes and gives her best advice. She creates an atmosphere of pure relaxation and expertise. She is a very kind person.”

Elsa

★★★★★

“Ik heb een heerlijke tijd gehad bij Nathalie. Het was gezellig en ze overlegde alles, waardoor ik haar vertrouwde. Supermooi resultaat ook!”

Sam

★★★★★

“Gedetailleerd, vakkundig, gastvrij, hygiënisch, aardig, betrokken kortom geweldig!!!”

Ninian

★★★★★

“Nathalie is zeer professioneel en deskundig. Ik heb genoten van en heerlijke combinatie van een stevige bindweefsel massage gevolgd door een ontspannende gezichtsmassage.”

Tineke

★★★★★

“Altijd een feestje! Heerlijke massage en deskundig advies.”

Monica

★★★★★

“Ik was 'even' bij Nathalie voor een bindweefselmassage maar ze deed ondertussen ook even mijn wenkbrauwen.....dat is Nathalie, altijd net even een stapje extra. Heerlijk!!”

Ninian

★★★★★

“Een behandeling bij Nathalie is een feest: ze is deskundig, voorkomend, lief, zorgzaam en werkt met geweldige producten”

Ninian

★★★★★

“Lieve Nathalie, Dank je wel voor de super fijne behandeling. Was fijn om weer bij jou in de stoel te liggen.”

Hazel

★★★★★

“Amazing facial! My skin felt very hydrated and glowing after the treatment.”

Tamara

★★★★★

“Natalie is uiterst ervaren en prettig om bij te zijn, haar Salon is zeer schoon met een fijne sfeer en ik ben zeer tevreden met de behandeling van mijn wenkbrauwen !”

Maureen